Янукович знову заспівав про ширку. Під московський супровід

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 9.02.2008 23:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4612

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає можливими варіантами виходу з парламентської кризи ще одні дострокові вибори або зміну формату коаліції.

Про це він заявив в інтерв’ю трьом телеканалам, показаному в суботу на телеканалах ICTV та "1+1".

"Будемо відверті - як може працювати парламент, в якому більшість складає 227 депутатів? Треба визнати, що така коаліції не здатна працювати ефективно", - підкреслив Янукович.

За його словами, відповідь на це питання "лежить на поверхні", і це дострокові вибори. "Тільки коли і в який спосіб вони будуть – це питання дискусії, питання юристів", - додав екс-прем'єр.

"Можливо, буде знайдений інший вихід. Можливо, буде створений інший формат коаліції, ми ще не знаємо", - припустив він.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи справді він вважає можливим переформатування коаліції, Янукович зазначив: "Я це сказав як припущення. Все можливо. Заради України, заради держави, українського народу. Нічого неможливого не буває".

Водночас, коментуючи можливість проведення коаліцією голосувань за межами Верховної Ради, Янукович підкреслив: "Це вже не влада, якщо вона буде ходити по підвалах і голосувати. Треба голосувати в парламенті. Не треба ображати український народ і державу, і доходити до таких питань".

Від “Аратти”: телевізійна активність головного оППозиціонера дивним чином співпала із загостренням газового шантажу із Москви, якому передувала масована піарівська кампанія колишнього очільника ПЕК Юрія Бойка, який, власне, не пояснивши народу як йому вдалося за такий короткий термін довести НАК "Нафтогаз" до банкрутства, традиційно звинуватив уряд у "крадіжках газу". Що одразу почули у Москві і розпочали силовий шантаж України.

При чому, навіть не треба бути експертом, щоб зрозуміти, що наїзди на Тимошенко і буза оППозиції у парламенті відбуваються за єдиним сценарієм. Явно не українським.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.