Нардепи-регіонали не бажають працювати у парламенті. У них епідемія московської “Атинати”

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 11.02.2008 15:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4616

Чергова погоджувальна рада у парламенті закінчилася нічим. ПР не має наснаги працювати над законами, які б покращали життя їхніх виборців, хоч би у майбутньому.

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк проведе чергову з головами парламентських фракцій о 19:00.

Про це він повідомив журналістів.

«У 19:00 сьогодні відбудеться (зустріч)», - сказав він.

Яценюк повідомив, що на засіданні погоджувальної ради Ради парламентарії не змогли погодити порядок денний 12 лютого.

Водночас він відзначив, що парламентарії погодили порядок денний 2-ої сесії, до складу якої увійшли: послання Президента, законопроекти про скасування депутатської недоторканності.

Заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман у свою чергу відзначила, що її політична сила не готова прийняти пропозицію Яценюка про розгляд парламентом питання про проведення референдуму (щодо вступу до НАТО) після пропозиції Альянсу приєднатися до Плану дій щодо членства в організації.

Вона також не сказала, чи буде ПР і надалі блокувати роботу Ради, відзначивши, що рішення буде ухвалено після зустрічі лідерів фракцій з Яценюком.

Як повідомлялося, Яценюк вважає, що можливість проведення засідання парламенту у вівторок, 12 лютого, залежить від опозиції.

Від “Аратти”: Cкладається враження, що регіоналів у парламент обирали не громадяни України, а кремлівські керманичі. Бо вже надто очевидно, що нардепи явно загралися у передвиборчий фарс у сусідній державі.

Проте, їм вже зараз варто було б задуматися, а із чим саме вони підуть до виборців після березня? Чесно кажучи, "Антината" - це далеко не найбільша проблема, яка сьогодні цікавить українських громадян у повсякденному житті. А точніше кажучи - зовсім не цікавить. І це вони зможуть відчути на собі, якщо спровокують дострокові вибори. Але тоді вже буде запізно.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.