Путін розповів, чому у парламенті України епідемія “Антинати”

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 14.02.2008 15:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4644

Гарант теріторіальної цілісності та суверенітету України Президент Росії Путін вдруге підтвердив, що на неслухняну безядерну Україну можуть націлити російські ядерні ракети.

Президент РФ Володимир Путін під час прес-конференції у четвер, 14 лютого ще раз підтвердив, що Росія може перенацілити свої ракети на територію України у випадку, якщо Кремль вирішить, що деякі об'єкти на українській території загрожують безпеці РФ: «...я вважаю, що я зобов`язаний сьогодні про це сказати прямо і чесно, щоб потім не перевалювати з хворої голови на здорову», - до цього Путін додав, що не хотів би такого розвитку подій, «але ми чесно і ясно говоримо про те, де ми бачимо проблему. От і все».

Проблема, на думку російського Президента, полягає в тому, що «в керівництві України узяли і підписали папірчик», попри те, що за даними Путіна, «переважна більшість громадян України проти вступ в НАТО».

«Але якщо це (приєднання до ПДЧ – ред.) робиться в такому явочному режимі, то в такому ж явочному режимі, нікого не питаючи, можуть бути поставлені і бази і четвертий або п'ятий позиційний район ПРО... А нам-от що робити?», - запитав Путін. «Ось тоді ми вимушені будемо перенацілювати ракети на об`єкти, які, як ми вважаємо, загрожують нашій національній безпеці», - резюмував російський Президент.

«Не ми ж їх створюємо! Ми просимо цього не робити, нас ніхто не слухає. І ми наперед попереджаємо - ви зробите цей крок, а ми вимушені будемо відповісти от так». - сказав Путін.

Від “Аратти”: відповідно до міжнародних Договорів щодо ядерного роззброєння України, Росія, США і НАТО виступають гарантами державного суверенітету та територіальної цілісності України. Саме у відповідь на отриманні міжнародні гарантії Україна першою і остенньою в світі добровільбно позбулася ядерних арсеналів.

Як виявляється - даремно. Бо один із гарантів - Москва, - вже майже два десятиляття послідовно зазіхає на українську територію, прагнучи перетворити нашу державу на банановий додаток російського криміналу.

Зазначимо, що погрози на нашу адресу із Кремля лунають далеко не вперше. І не в останнє. І в середині нашої держави, практично відкрито, під фіговими пелюстками квазіполітичних партій та "громадських організацій", діють наймити Луб'янки, які за командою із іноземної держави, постійно дестабілізують українську владу, заважаючи спокійно жити мільйонам українців.

Відтак, із кожним днем набуває актуальності проблема: а чи не варто повернути Україні ядерний статус, зважаючи на те, що один із гарантів де-факто денонсував свої гарантії?

І відповідь не це питання державне керівництво має дати якомога скоріше - бо післязавтра може бути вже запізно.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.