Про що ж думають жінки на роботі?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 14.02.2008 16:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4645

Як показало опитування на сайті Dating Direct, на роботі жінки думають про секс щоп'ятнадцять хвилин.

Тобто впродовж стандартного робочого дня думка про інтимніу близькість навідує жінок 34 рази.

В опитуванні взяли участь 1000 респонденток, і майже половина з них висловили невдоволення своїм сексуальним життям, заявивши, що думають про секс на роботі. Ба більше, семеро з 10 опитаних жінок зізналися, що фантазують "про це" годину щодня.

Фахівці встановили, що крім постійних партнерів, найпоширенішим об'єктом сексуальних фантазій жінок є зірки. За ними йдуть незнайомці, яких жінки випадково десь зустріли, а вже потім колишні коханці.

53% респонденток зізналися, що їм подобається колега по роботи, а 36% заявили, що в жінки мусить бути офісне "кохання", щоб було про кого думати вдома на дозвіллі.

Упродовж дослідження також було встановлено, що кожна третя жінка має чоловіка "для сексу", а 40% жінок фантазують про секс з іншим партнером під час любощів зі своїм власним. І тільки 7% зізналися, що під час пристрасного сексу називали коханця чужим ім'ям.

Голова Dating Direct Алістер Шрімптон зазначає: "Традиційно вважалося, що саме чоловіки весь час думають про секс. Це дослідження довело, що жінки точно знають, що їм треба в ліжку, і є так само пристрасними, можливо, навіть пристраснішими за чоловіків".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.