Парламентська "Антината". Прем'єр Янукович проти оППозиціонера Януковича

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.02.2008 14:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4654

Президент Кучма і прем'єр Янукович поставили нормативне завдання українській владі: у 2008 році набуття членства у НАТО. Це закріплено Указом Президента майже чотири роки тому.

Нині у парлементі зареєстровано законодавчу ініціативу нардепа Коваля - проект Постанови “Про про виконання положень Стратегії економічного і соціального розвитку України на 2004-2015 роки, яка була розроблена урядом у 2004 році”.

«Регіоналам» варто було б підтримати ініціативу свого лідера чотирирічної давнини”, - сказав В’ячеслав Коваль.

“У Віктора Януковича під час виборчих перегонів 2004 року було гасло – “тому що послідовний ”. От і нехай на ділі доведе свою послідовність. Тим більше, що цей документ своїм Указом затвердив тодішній Президент України, «духовний патрон» Віктора Федоровича - Леонід Кучма”, - наголосив депутат.

“Зокрема, у цьому документі йдеться про те, що у 2008 році Україна мусить стати членом НАТО. Сьогодні, як ми бачимо, «регіонали» дещо змінили своє ставлення до Альянсу, і ми повинні допомогти “регіоналам” та їхньому лідеру Януковичу виконати ту стратегію, яку вони самі і приймали ”, - сказав В’ячеслав Коваль.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.