Нафтогаз заявив, що російські ЗМІ збрехали

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.02.2008 16:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4657

НАК “Нафтогаз України” наголошує, що оприлюднений в українських ЗМІ проект Угоди щодо розвитку відносин у газові сфері між Компанією та ВАТ “Газпром” не відповідає дійсності й має розглядатися як політична інсинуація.

Про це повідомила прес-служба.

“Компанія заявляє, що наведена інформація за своїм змістом протирічить домовленостям Президентів України та Росії та не відповідає позиції договірних сторін. НАК “Нафтогаз України” вважає, що оприлюднення подібних заяв у період проведення переговорів не сприяє добросусідським відносинам та духу партнерства між країнами”. - наголошується у заяві.

Як повідомлялося раніше, сьогодні численні ЗМІ Росії та України, посилаючись на видання “Комерсант-Україна”, розповсюдили інформацію про нібито подробиці нової угоди між “Нафтогазом” і “Газпромом”.

Зокрема повідомлялося, що у проекті угоди вказано, що якщо до 1 квітня не будуть створені нові СП, продовжить дію стара схема. А також, що заборогованості повинні бути погашені до 14 березня, інакше, впродовж тижня російська монополія знову поставить питання про скорочення подачі газу в Україну.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.