Серіал "Міліцейська бійка". Нова версія - про бандитів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 15.02.2008 16:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4658

Більш, ніж через тиждень після події, міліцейські служби почали висувати версії нетверезої бійки міліціонерів в ужгородському ресторані. Виявляється: міліціонерів було мало, тверезі, а навкруги - суцільні організовані бандити, групою і в нетверезому стані.

Як повідомляє Центр зв'язків з громадськістю УМВC в Закарпатській області, 6 лютого в ужгородському ресторані відпочивали четверо співробітників спецпідрозділу "Беркут" і Управління ДАІ УМВС України в Кіровоградській області, які протягом місяця знаходилися на Закарпатті в службовому відрядженні.

Всі працівники міліції були в цивільному і без табельної зброї.

Близько 21:00 між міліціонерами і групою осіб, які відпочивали за сусіднім столиком, відбулася суперечка, яку спровокував мешканець Ужгорода. "Знаходячись в нетверезому стані, місцевий житель почав чіплятися до працівників ДАІ і "Беркута", кривдити їх нецензурними словами. Далі по мобільному телефону він викликав на допомогу своїх товаришів. Незабаром в ресторан прибули на двох іномарках молоді люди "характерної зовнішності", які почали викликати міліціонерів на "розборку", - відзначили в МВС.

Пізніше в ресторан під'їхали наряди патрульної служби Ужгородського міськвідділу і "Беркута", яких викликали співробітники міліції, які відпочивали в ресторані.

"Це дозволило уникнути колотнечі, масових безчинств на території ресторану. Ніяких бит і зброї під час інциденту не застосовувалося", - повідомили у відомстві.

Мешканець Ужгорода був затриманий і доставлений у відділ міліції для дачі пояснень. На даний момент прокуратура міста вирішує питання про порушення щодо зловмисника кримінальної справи за ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Розслідування справи продовжується, як і службове розслідування правомірності дій працівників міліції.

Як повідомлялося раніше, мер Ужгорода Ратушняк повідомив журналістів про масову бійку(понад 100 працівників ДАІ та «Беркуту») між співробітниками міліції в ресторані "Деца у нотаря".

Сьогодні начальник Державного Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць заперечив бійку між співробітниками ДАІ та “Беркуту” в одному з ресторанів Ужгорода. За його версією, міліція знешкодила криміналітет.

Нагадаємо, вім моменту події минуло більше тижня, а керівництво МВС увесь цей час мужньо тримало паузу, нібито нічого особливого не сталося. Із ними, очевидно повністю солідарний Міністр Луценко, головний самооборонець України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.