Звернення Альянсу “Майдан” до Президента, політиків та громадян

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 11.07.2006 13:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=466

До Президента України, лідерів демократичних та патріотичних політичних сил та всіх активних громадян.

Звернення

З огляду на катастрофічну некерованість політичних процесів в Україні, апогеєм якої стала зухвала та нахабна узурпація законодавчої влади соціалістом О.О. Морозом та яка дуже скоро може призвести до втрати Україною суверенітету,

Ми вимагаємо від Президента України Віктора Ющенка використати всі дані йому Конституцією та законами України повноваження задля негайного формування дієздатного Конституційного Суду.

Ми закликаємо Президента негайно використати свої квоти на призначення в Уряд, Генпрокуратуру, МЗС, СБУ та на інші державні посади осіб, що будуть максимально неупереджено оцінювати дії парламентських більшості та опозиції і в жодному разі не допустять порушень Конституції та законів України.

Ми звертаємось до Президента України Віктора Ющенка з вимогою виконати свій обов'язок гаранта Конституції та не допустити формування виконавчої гілки влади нелегітимним способом. У разі, коли новий уряд не буде сформований вчасно та у строгій відповідності з Конституцією України та регламентом Верховної Ради, розпустити Верховну Раду України.

Ми закликаємо Блок "Наша Україна" та Блок Юлії Тимошенко стати в жорстку опозицію до антиукраїнської комуно-бандитської парламентської більшості, у разі її створення та формування нею Кабінету Mіністрів.

Ми пропонуємо Блоку "Наша Україна", Блоку Юлії Тимошенко, іншим демократичним та патріотичним політичним силам створити об'єднані штаби протидії комуно-бандитському реваншу в центрі та на місцях, забезпечити координацію дій цих штабів, залучення до їхньої діяльності широких верств громадянських активістів.

Ми закликаємо Блок "Наша Україна", Блок Юлії Тимошенко, інші демократичні та патріотичні політичні сили рішуче очистити свої лави від людей, що заплямували себе колаборацією з силами реваншу, та вжити усіх законних дій, аби позбавити таких людей права представляти інтереси виборців у Верховній Раді та місцевих радах.

Ми закликаємо первинні організації СПУ вимагати проведення позачергового з'їзду з метою виключення з партії О.О. Мороза та інших народних депутатів від СПУ за цинічну зраду виборців.

Ми вимагаємо від Президента України зобов'язати СБУ провести розслідування щодо можливого підкупу членів депутатської фракції СПУ у Верховній Раді.

Ми закликаємо діячів культури, журналістів, а також депутатів всіх рівнів чесно та відкрито висловлювати свою громадянську позицію, повідомляти суспільство про спроби тиску комуно-бандитів на свободу слова, та про факти шантажу та підкупу.

Ми закликаємо громадянських активістів, всіх громадян України, що сповідують гасло "Вільна людина у вільній країні!", згадати часи Майдану, об'єднатися і не допустити комуно-бандитського реваншу.

Ми закликаємо всіх, кому не байдужа доля України, негайно припинити чвари та об'єднатися заради спільної протидії спробам відродження в Україні кучмізму.

Ми закликаємо Президента України Віктора Ющенка підтримати цей громадсько-політичний рух і спільними зусиллями не допустити руйнування України.

Ми єдині в нашій свободі!

Тільки разом ми збережемо Україну,
тільки разом ми зробимо Україну вільною країною вільних людей!

Альянс "Майдан"

Щоби підписатися - натисніть тут.

Переглянути підписи

Графіка для банерів, плакатів, наліпок на тему "Ні - КРС!"

КРС (укр.політікс.) - коаліція комуністів, регіоналів та соціалістів
КРС (рос.) - крупный рогатый скот


Роздрукуйте, розповсюдьте, проставте на свій сайт!

А також - шліть нам свої варіанти графіки на news@maidan.org.ua


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.