Недоторканий нардеп Колєсніков вирішив полякати владу проплаченими масовками

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 15.02.2008 18:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4661

Народний депутат від Партії регіонів Борис Колесніков заявляє готовність опозиції до найрішучіших дій, якщо українська влада не зважатиме на думку громадян України щодо вступу у НАТО.

Про це він заявив в інтерв’ю журналу «Профіль».

«У разі, якщо влада не зважатиме на думку двох третин українців, то опозиція готова до найрішучіших дій», - сказав він.

Серед рішучих дій, спрямованих проти вступу України до НАТО, він назвав серйозні вуличні акції протесту, а також попередив, що «влада одержить таку ситуацію, якої ще не було».

За словами Колесникова, акції протесту будуть організовані з метою «добитися для України збереження позаблокового статусу».

Від “Аратти”: якщо ми не помиляємося, московський збудник “Антинати” помітно підірвав здоров'я народного обранця.

Невже він думає, що насправді ця проблема турбує українців настільки, щоб за ідею покинути усе та вийти на вулиці, не кажучи вже про те, щоб улаштовувати масові акції непокори?

На Бога! Ви, особисто та ваші антинати потрібні нам, вибоцям, як зайцю “стоп-сигнал”. Чи хтось вважає, що проплачені масовки створять видимість масових протестів? А може стане каламутити воду у власній країні на замовлення Москви?

Проте, зауважимо, що за кримінальну бузу, тобто масові безлади - встановлена чітка кримінальна відповідальність. Особливо - організаторів та активних учасників. Нам чомусь здається, що очільнику МВС пану Луценку буде дуже приязно зустрітися із паном Колєсніковим у кабінеті слідчого. Вдруге. За чашкою чаю, зрозуміло. Якщо така нагода трапиться.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.