ГПУ сьогодні не задовольняє вимоги суспільства

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 18.02.2008 14:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4675

Сьогодні органи прокуратури не в стані ефективно розкривати злочини і відкрито грають у політику.

«В нинішньому вигляді Генеральна прокуратура не відповідає вимогам народу до Генеральної прокуратури».

Про це заявив народний депутат, член депутатської групи «Народна самооборона» Володимир Стретович.

Володимир Стретович нагадав, що до цього часу Генеральною прокуратурою не розкрито безліч злочинів, в тому числі тих, які тягнуться ще з 2004 року.

«З сервером питання не розкрито з 2004 року, також з Мельниченком, коли підтверджено було, що це достовірні записи. Чому немає справ, які прокуратура доводить до суду про постановку завідомо неправосудних рішень. Все це зводили до політики», - відзначив він.

Стосовно невизначеності кадрових питань, народний депутат зазначив, що «кожна політична сила, йдучи до влади повинна мати пакет кадрових пропозицій і не думати, коли це трапиться, кого призначати, кому пропонувати і чия квота і кому що робити. Це внутрішня довіра всередині».

Також Стретович звернувся з проханням до спікера Верховної Ради Яценюка, з тим, щоб він урізав заробітну плату кожного депутата і віддав інституту Амосова на лікування хворих дітей на порок серця, в зв’язку з тим, що депутатський корпус з 450 чоловік працює тільки в Комітетах і з виборцями, а сесійно, як того вимагає статус депутата, не працює.

«Тепер нехай виборець дає оцінку діям опозиції, в особі Партії регіонів і комуністів. Прийде час, і я думаю, що ми свою електоральну підтримку зберемо і наш виборець побачить, хто насправді працює», - підсумував він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.