Регіонали нав'язують донеччанам дискусії про мову чи “Антинату” замість зарплатні

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 18.02.2008 17:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4677

Донецька область впевнено тримає лідерство із невиплат зарплатні найманим працівникам. Так партія регіонів втілює на практиці передвиборчі обіцянки про покращення добробуту громадян.Не допомагають навіть вказівки гаранта.

“Ганебним явищем для всієї України” назвав народний депутат від фракції НУ-НС Володимир В’язівський високий рівень заборгованості по виплаті заробітної платні в Донецькій області.

Як повідомлялося раніше, Президент України доручив керівництву Донецької облдержадміністрації погасити заборгованість по заробітної платні працівникам економічно активних підприємств, яка вже за 2008 рік склала близько 170 мільйонів гривень, внаслідок чого Донеччина зайняла перше місце серед регіонів України у питанні невиплат заробітної платні.

“Керівники державних і приватних підприємств Донецької області мають відповідати за поганий соціально-економічний стан регіону, - зауважив В’язівський. – Зокрема, турбує також заборгованість підприємств комунальної теплоенергетики Донеччини в оплаті за газопостачання, яка сьогодні доходить до 50 відсотків”.

“У ситуації найгірших соціально-економічних умов у Донецькій області дивує пасивність профспілок, які повинні захищати інтереси працівників державних і приватних підприємств цього регіону”, - зазначив народний депутат.

“Але найбільший подив викликає політика Партії регіонів, яка не звертає увагу на такий вагомий соціально-економічний аспект, як своєчасна виплата заробітної плати, - наголосив В’язівський. – “Регіонали” декларують “покращення життя вже сьогодні” усіх громадян України, при цьому забуваючи про благополуччя своєї вотчини – Донецької області”.

Нагадаємо, у Донецькій області уся місцева влада повністю контролюється ПР.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.