Президент Ющенко висловив незадоволення донецькому губернаторові

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 18.02.2008 18:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4678

Президент України Віктор Ющенко провів робочу зустріч з головою Донецької обласної держадміністрації Володимиром Логвиненком.

Голова Донецької ОДА доповів Президентові про соціально-економічний розвиток області та результати розвитку основних галузей народного господарства за минулий рік.

Президент звернув увагу на ряд актуальних питань, що потребують вирішення на Донеччині. Серед них – погашення заборгованості з виплати заробітної плати, яка станом на 1 січня 2008 року склала 169 млн. грн. (перше місце серед регіонів України). Президент доручив Донецькій ОДА забезпечити погашення заборгованості працівникам економічно активних підприємств до кінця поточного року.

Важливим питанням, на якому має зосередитися керівництво області, Президент назвав оплату споживачами енергоресурсів. Глава держави, зокрема, звернув увагу, що у січні 2008 року підприємства комунальної теплоенергетики Донеччини розрахувалися за природний газ лише на 53%. «По електроенергії ситуація краще, але там теж є робота, особливо по лінії державних підприємств», – сказав він. У цьому контексті Президент доручив керівництву Донецької ОДА вжити заходів щодо забезпечення повної оплати споживачами енергоресурсів.

«Вважаю, що поставлені облдержадміністрації завдання є реальними. Про їх виконання поінформуйте мешканців області та мене особисто», – наголосив Президент, звертаючись до керівника Донецької ОДА.

Окрему увагу під час зустрічі Глава держави звернув на питання соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Він особливо поцікавився ситуацією з роботою шкіл-інтернатів у регіоні.

Логвиненко, окрім того, поінформував Ющенка про стан виконання указів Президента, зокрема щодо вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932–33 років та учасників визвольних рухів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.