Прем'єр Тимошенко у гостях у Путіна. Ніхто нікого не з'їв

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 20.02.2008 23:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4690

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко провела зустріч з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Зустріч тривала на годину більше запланованого.

Глава українського Уряду поінформувала Президента Росії про результати міжурядових переговорів, які відбулися сьогодні.

За її словами, під час зустрічей з російськими урядовцями були детально обговорені усі аспекти виконання Програми, підписаної Президентами Росії та України. Коментуючи результати зустрічей з Головою Уряду Російської Федерації Віктором Зубковим, Юлія Тимошенко заявила, що на її думку, “робота буде успішною”.

Прем’єр-міністр України підкреслила, що уряди України та Росії вперше поставили за мету проводити планування у кожному окремому напрямку спільної роботи. Вона зауважила, що досягнуто домовленості перейти на цільове планування у співробітництві. Юлія Тимошенко також повідомила про домовленість уже у квітні цього року вийти на погоджені позиції з усіх напрямків двостороннього співробітництва.

Прем’єр-міністр заявила, що Україна має намір використовувати увесь позитивний потенціал кооперації двох країн, який був напрацьований протягом десятиріч.

“Ми обговорили багато питань, жодне з них не викликало принципових розбіжностей. Ці питання зараз на порядку денному, і з кожного можливо досягти позитивного результату”, - наголосила керівник українського Уряду.

Володимир Путін також заявив, що між Україною і Росією не існує глибинних протиріч. При цьому Президент Росії відзначив, що об’єм взаємодії між двома країнами зростає з усіх напрямків, зокрема, у торговельній сфері.

Він висловив розуміння того, що Уряд України “дійсно бажає привести все у відповідність з принципами як економічної, так і соціальної справедливості”. При цьому Володимир Путін висловив побажання, щоб російські підприємці, які працюють в Україні, мали рівні умови з інвесторами інших країн.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.