Як і очікувалося, нардепівська балаканина “за столом” - імітація діяльності

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.02.2008 17:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4714

Лідер фракції НУ-НС В'ячеслав Кириленко сумнівається, що в наступний понеділок на засіданні Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій буде ухвалене рішення про розблокування роботи парламенту.

"Ми не впевнені, що й у понеділок Партія регіонів знову не підніме питання про блокування роботи пленарних засідань. Мені здається, що результати "круглого столу" самі вказують на це", - сказав Кириленко в інтерв'ю журналістам по закінченню засідання "круглого столу" за участю лідерів фракцій і голови Верховної Ради України.

«Та критика, яка лунала зараз на "круглому столі", говорить про те, що лідери фракцій, які не входять до більшості, не готові до сприйняття тих здебільшого компромісних пунктів, які внесені до політичної угоди головою Верховної Ради», - сказав він.

За словами Кириленка, ніяких конструктивних пропозицій "на так званому круглому столі" внесено не було для розблокування роботи парламенту.
У той же час він підкреслив, що якщо для фракцій Партії регіонів і Комуністичної партії дійсно принципове питання НАТО, то фракція НУ-НС готова проголосувати за всі постанови по даному питанню у той спосіб, котрий лідери фракцій визначать як погоджений.
Крім того, Кириленко відзначив, що його фракція готова проголосувати за компромісний проект постанови по НАТО, внесений спікером.

Як один з варіантів лідер НУ-НС запропонував розглянути питання по НАТО в парламенті після того, як громадяни України будуть проінформовані про діяльність Альянсу. "Ми готові взагалі не голосувати по постановах по НАТО, оскільки це те питання, що викликає занадто гарячі емоції в залі Верховної Ради ", - сказав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.