Своя рука - владика. Загадкова логіка совка

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 25.02.2008 17:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4715

Впродовж 2006-2007 років близькі родичі мера Миколаєва Володимира Чайки отримали 9 квартир загальною площею 810,0 кв.м.

Про це повідомив лідер міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Курченко.

«Враховуючи ціни, що склалися в Миколаєві, на нерухомість, вартість отриманих квартир і гаражів становить не менше 1 млн. доларів», - підкреслив Курченко.

Зокрема, як повідомив Курченко, дружина мера і його син отримали квартири в результаті відповідного рішення міськвиконкому. Рішенням міськвиконкому по дві квартири кожному було надано двом братам мера Чайки.

«Одні, у яких прізвище Чайка, отримують квартири, а інші, у яких інше прізвище, не мають гарантії, що вони отримають квартири. І це говорить про «обліко морале» мера нашого міста», - заявив керівник міської організації БЮТ.

«Ми виявили факти, а розбиратися з ними повинні компетентні органи. Але я навіть не певен, що це повний список отриманих квартир. Ми передамо цю інформацію депутатській комісії, яку, я упевнений, буде створено у Верховній Раді, для дослідження діяльності Миколаївського міського голови», - додав він.

Нагадаємо, фракція БЮТ у Миколаївській міській раді вимагає від мера Миколаєва Володимира Чайки скласти свої повноваження.

Від “Аратти”: у порівнянні із міліардними аферами столичного мера, зловживання миколаївського - видаються дитячими пустощами. Проте, чомусь опозиція не зачіпає таке слизьке питання, як земля місцевої громади. А тут - південні землі Миколаєва не менш цінні, ніж столичні.

Між тим, нас дивує інше. Те, що об'єднує столичного Космоса із Чайкою із глибинки: це логіка совка. А вона зводиться до наступного: випадково опинившись на керівній посаді кожен совок намагається нахапатися усього і якомога більше. А далі - сидіти і тремтіти, сподіваючись, що "пронесе".

А даремно. Бо хотіли б того чиновники, чи ні, а часи безкарного розкрадання суспільного багатства закінчуються.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.