Балога і двічі не судимий Янукович мають спільну мету

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.02.2008 18:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4716

Лідер Руху Борис Тарасюк звинуватив главу Секретаріату Президента Віктора Балогу в “грі під ковдрою” на розвал коаліції. Втім, цього не бачить тільки гарант, який обіцяв виборцям зовсім інше, ніж робить.

«Устами Януковича проголошені приховані плани, про які не говорилося досі в зв’язку з блокуванням роботи ВР. НАТО – це був лише привід. Насправді Партія регіонів прагнула змінити формат коаліції, створивши так звану «широку коаліцію». - сказав Борис Тарасюк коментуючи останню заяву Януковича про необхідність переформатування коаліції.

«Їм дуже хочеться повернутися до влади, до «корита» і до використання бюджетних коштів, як це було в минулому», - сказав Голова НРУ, Тарасюк.

Заступник голови фракції НУНС звернув увагу, що «небезпекою є не самі заяви Януковича, а те, що в ці ігри грає Глава Секретаріату Президента за спиною своїх побратимів, які працювали на виборах, які намагалися здобути перемогу».

«Як керівник виборчого штабу він фактично завалив виборчу кампанію блоку «Наша Україна - Народна Самооборона» у 2007 році. Це є аморально з точки зору політики і це, звичайно, підриває позиції демократичних сил», - сказав Борис Тарасюк.

Як повідомлялося раніше, із Банкової, особливо в останні дні одна за одною лунають завия явно провокаційного змісту, спрямовані на розкол демократичної коаліції.

Найогидніше, в цій ситуації те, що Президент, у цій грі, не виступає ні як глава держави, ні як лідер нації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.