Комуністи і регіонали зубами тримаються за нардепівські пільги

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 26.02.2008 17:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4722

В'ячеслав Кириленко практично довів, що комуністи і регіонали не збираються позбавлятися ні недоторканості, ні депутатських пільг.

Законопроект про скасування депутатських пільг і привілеїв, внесений до парламенту мною особисто, у понеділок був відхилений профільним комітетом, який, до речі, очолює «регіонал» Єфремов.

Про це під час прес-конференції в Кіровограді повідомив лідер фракції «Наша Україна – Народна Самооборона» В’ячеслав Кириленко.

«Комітет рекомендує не вносити його на розгляд парламенту, - зауважив Кириленко, - Регламент ВР говорить про те, що комітет може відхилити законопроект, але у будь-якому випадку має відбутися його обговорення у сесійній залі та голосування».
Лідер фракції наголосив, що «позиція «регіоналів» та комуністів нам зрозуміла – вони не хочуть позбавитися безмежних привілеїв».

«Але і без їхньої допомоги ми внесемо цей законопроект до порядку денного і будемо голосувати», - заявив Кириленко.

Як загальновідомо, під час минулих виборів усі без виключення політичні сили, які потрапили у парламент божилися перед виборцями, що першим законодавчим кроком у новообранній Раді буде ухвалення ними низки законопроектів про позбавлення себе статусу недоторканості та депутатських пільг.

Комуністи й регіонали, на словах, теж були нібито за це. Проте після обрання у нардепи їхня позиція явно змінилася.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.