Янукович поїхав за кордон втюхувати про ширку

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 27.02.2008 17:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4732

Янукович публічно заявив, що без ширки буза у парламенті буде тривати й надалі, бо оППозицію “кумарить” без владного корита.

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович у Брюсселі заявив, що навіть після розблокування парламенту Верховна Рада не буде нормально працювати. Виходом із ситуації, на його думку, є або переформатування коаліції, або нові дострокові парламентські вибори

Таку позицію лідер Партії регіонів оголосив у середу в Брюсселі в інтерв'ю журналістам після закінчення участі в засіданні комітету з питань парламентського співробітництва України - ЄС.

Янукович знову підкреслив позицію фракції Партії регіонів, що робота Верховної Ради буде раз блокована у випадку ухвалення рішення питанню стосовно НАТО.

"Якщо буде прийняте відповідне рішення, ми знімемо блокаду, і будемо працювати в режимі розгляду пріоритетних питань, які ми визначимо на "круглому столі"... Але це не виходить, що Верховна Рада буде працювати нормально", - сказав він.

За словами лідера Партії регіонів, перевага у два голоси не дає можливості коаліції приймати якісь рішення. "І вони це добре розуміють. Тому вони сьогодні повинні тільки визнати, що вони не здатні працювати в такому стані - чесно вийти й сказати. Навіщо робити вигляд? Що, це комусь іде на користь? На користь держави політикам? Ні", - резюмував Янукович.

Лідер Партії регіонів впевнений, що виходом із цієї ситуації може бути або нова коаліція, або дострокові парламентські вибори.

"Є два варіанти: або нова коаліція, яка конфігурація - це не має значення, але вона повинна бути набагато ефективнішою, ніж ця. Якщо цього не вдасться досягти, тоді нові вибори", - заявив він.

Нагадаємо, з вимогою ухвалити постанову щодо порядку вступу України до Північно-Атлантичного альянсу Партія регіонів вже майже місяць блокує роботу парламенту.

Як повідомлялося, 14 лютого Лідер Партії регіонів Віктор Янукович звернувся до генсека НАТО з проханням не розглядати на Бухарестському саміті у квітні прохання України приєднатися до ПДЧ.

25 лютого керівники парламентських фракцій і спікер Яценюк під час круглого столу домовилися підписати політичну угоду і розблокувати парламент наступного понеділка, 3 березня.

Від “Аратти”: як бачимо, двічі не судимий лідер політичного продукту влади Кучми, втративши владу - геть позбавився відчуття реальності.

Вже усім очевидно, що регіонали просто не здатні ні до чого іншого, окрім як нишпорити по суспільних кишенях та улаштовувати дешеві шоу із надуванням кульок.

Ви за них проголосуєте нв виборах, якщо вони відбудуться? Не знаємо, як кому, а нам, як виборцям, клоуни та клептомани у владі не потрібні. Надто багато ми платимо із сімейних бюджетів за їхнє задоволення гратися у надуті кульки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.