Психи напали на Дурдом!

Автор/джерело -  © durdom.in.ua



Дата публiкацiї - 1.03.2008 00:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4739

Ми, сайт політичної сатири durdom.in.ua, який протягом усього часу свого існування займав критичну позицію щодо видатних професійних якостей українських політиків – ідіотизму, лінощів, корупціофілії та правового нігілізму, заявляємо про наступний факт.

З 10 години 20 хвилини 25 лютого 2008 р. наш сайт зазнає масованої, спланованої та агресивної хакерської DDoS-атаки, що унеможливлює його функціонування.

Про спланованість та замовний характер цієї акції свідчать наступні факти:

- відмова маршрутизаторів Дата-Центру Воля у період з 10.20 до 11.10 25 лютого через перенавантаження на наш сервер, внаслідок чого Дата-Центр не обслуговував усіх своїх клієнтів;

- одночасне звернення до нашого серверу до 3000 комп’ютерів з 50-60 складними запитами (GET, ICMP) у секунду протягом вже п`ятої доби;

- постійне, в тому числі і в ночі, перенавантаження 100 мегабітного каналу, при тому, що зарубіжний трафік відфільтровано на попередній стадії;

- об 11 ранку 26 лютого до атаки був підключений ще один ботнет, оскільки працездатність серверу до цього була частково відновлена.

Ми розцінюємо такі протиправні та зловмисні діяння, як політичне замовлення, що було ініційовано одним із закомплексованих політиканів у відповідь на наші критичні матеріали, у тому числі регулярні публікації на нашому сайті статей відомої журналістки Тетяни Коробової.

Ми звертаємося до правоохоронних органів з проханням захистити нас від протиправних посягань. Ми закликаємо громадськість та засоби масової інформації звернути увагу на весняні загострення фобій у окремих політ-психів і не залишити цей факт без реакції. Як політичні психіатри, авторитетно заявляємо – якщо хворі стають буйними, значить лікування дієве. Ми його продовжимо.

Консиліум Дурдому.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.