Регіонали переходять від бузи у парламенті до проплачених вуличних масовок

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 5.03.2008 14:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4760

Партія регіонів вичерпала свої можливості щодо пошуку компромісу з демократичною коаліцією та тепер звертатиметься за підтримкою до народу України.

Про це під час брифінгу повідомив лідер фракції ПР Віктор Янукович.

За його словами, фракція Партії регіонів не знайшла порозуміння з радою голів фракцій щодо принципових питань розблокування Верховної Ради.

«Триває рада голів фракцій, на якій ми не знайшли до сьогоднішнього дня впродовж місяця практично спільну мову», - заявив він.

«За таких обставин ми змушені заявити. Партія регіонів вичерпала резерв своїх можливостей щодо пошуку шляхів переконання помаранчевих лідерів у згубності їх позиції. Тепер ми будемо звертатися за підтримкою до народу. Нехай громадяни України скажуть, чи підтримують вони політику підписування таємних документів, які несуть загрозу розриву добросусідських відносин та стратегічного партнерства, з нашим найбільшим сусідом Росією», - сказав Янукович. За його словами, таку заяву сьогодні ухвалила рада фракції Партії регіонів.

Крім того Янукович додав, що у відповідь на спроби затягнути вирішення цього питання до Бухарестського саміту НАТО, «влада отримає гідну відповідь».

«Тільки тепер не в стінах ВР, а від усього народу», - додав лідер ПР.

Від “Аратти”: Буза у парламенті, вчинення масових безладів на вулицях на тлі газової війни Кремля проти українського народу - типова й далеко не нова схема спецоперації іноземної держави проти незалежної України.

І ми впевнені, що на Володимирській добре про це знають і, зрозуміло, доповідають Президенту. Тільки в даному випадку не зрозуміло, Президентом якої держави є Віктор Ющенко, який своєю бездіяльністю фактично потурає агресорові та його агентурі у середині України?

В усякому разі, навряд чи виборці, які через Майдан привели його на Банкову розуміють такий курс гаранта.

Чи жага влади затьмарила і розум, і здоровий глузд?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.