Газова війна. Газпромівське соло на крантиках узяло паузу?

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 5.03.2008 18:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4766

Російська сторона відновила постачання газу в Україну у повному обсязі.

Обмеження постачань природного газу для споживачів України з боку російського "Газпрому" зняті.

Про це в ході телефонних переговорів домовилися глава правління "Газпрому" Олексій Міллер і глава правління "Нафтогазу України" Олег Дубина, йдеться у спільній заяві двох підприємств.

Транзит російського газу для європейських споживачів територією України здійснюється в повному обсязі, відзначається в повідомленні.

Постачання газу з 1 січня по 1 березня 2008 року будуть повністю оформлені й оплачені НАК "Нафтогаз України", за існуючою на початок року, схемою.

Питання з постачаннями російського газу будуть врегульовані. Переговори з інших питань співробітництва в газовій сфері будуть продовжені.

Переговори голів правління проводилися за підсумками телефонної розмови Президента України Віктора Ющенка і Президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Від “Аратти”: ми далекі від думки, що чергова газова атака на українську державну незалежність із боку одного із гарантів такої, завешилася і можна на далі не перейматися, очікучи чергового зростання цін чи просто відключення газопостачання.

Скоріше за усе - російська сторона узяла паузу. Отримавши, наприклад, різкий негатив світової громадської думки. А бути сам-на-сам порти усіх тоталітарна "наддержава" не ризикує.

Не тому, що у міжнародній ізлоляції їхнім громадянам буде тяжко. Тут громадяни(біомаса) ні до чого. А от заблоковані особисті рахунки керманичів із чесно накраденими грошиками - оце важливо. Це те, що бояться втратити і Путін, і Абрамович, і Вексельберг і решта “благодєтєлєй російського народу”.

Та позаяк можемо упевнено сказати: пауза невдовзі скінчиться і розпочнеться нове соло на крантиках.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.