Московські маріонетки із депутськими значками не ратіфікуватимуть СОТ

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 5.03.2008 18:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4767

Фракція Компартії України не має наміру голосувати за ратифікацію вступу України у Світову організацію торгівлі. Водночас у Партії регіонів прогнозують, що Росія приєднається до СОТ першою від України.

Про це у інтерв'ю газеті “Столічниє новості” заявили депутати Верховної Ради від КПУ Олександр Голуб та Партії регіонів Борис Петров.

"Ні, ми не буде голосувати за подібну ратифікацію", - сказав комуніст Олександ Голуб.

На його думку, у результаті вступу України у СОТ українські виробники «програватимуть своїм закордонним колегам". Він вважає, що це торкнеться насамперед сільського господарства, легкої промисловості, приладобудування та верстатобудування.

За словами Голуба, це загрожує не тільки втратою конкурентоспроможності українських товарів, але й втратою робочих місць.

Від “Аратти”: дивна логіка у цих московських утриманців. В самій Росії щодо проблеми захисту вітчизняного виробника чомусь ніхто не переймається. Проте, Москву чомусь аж задуже цікавить доля саме українських селян та робітників. Напевно тому, що Україна швидше пройшла необхідні формальності.

І тепер Кремль, очевидно, вдається до останнього аргументу - блокуючої ролі своїх маріонеток, що шахрайськими методами стали нардепами.

Цікаво, після вступу Росії до СОТ ті ж самі особи будуть послідовно відстоювати свою типу принципову позицію? І ми й ви не маємо сумніві: принципи зазнають докорінних змін. Як завжди.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.