Кремлівські керманичі йдуть шляхом Сталіна-Гітлера

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 12.03.2008 14:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4771

Заперечуючи Голодомор, як акт геноциду українського народу, Москва, де нині Президентом обрано єврея, тим самим ставить під сумнів факт Холокосту, як геноциду євреїв.

Сьогодні НСНУ виступила із офіційною заявою, щодо політики Москви в ООН щодо невизнання Голодомору актом Геноциду українського народу. Ми подаємо заяву без змін та коментарів:

«Наша Україна» висловлює обурення заявами представника Російської Федерації при відділенні ООН у Женеві, які є наругою над пам’яттю мільйонів жертв геноциду 1932-33 років.

Представник Росії при відділенні ООН дозволив собі щодо організованого комуністичним режимом СРСР голодомору вживати термін «так званий» і відкрито агітувати проти міжнародного визнання цього злочину геноцидом українського народу.

Тисячі документів та свідчень доводять, що Голодомор 1932-33 років був цілеспрямованим геноцидом українського народу. Заперечувати цей факт на тій підставі, що жертвами убивства голодом, спрямованого проти українців, стали й люди інших національностей, - все одно, що заперечувати голокост на тій підставі, що в нацистських газових камерах гинули не тільки євреї.

Санкціоновані керівництвом СРСР і здійснені тоталітарним режимом злочинні дії були спрямовані на винищення людей виключно на території УРСР і Кубані, де абсолютну більшість населення становили українці.

Саме на цих територіях відбувалася тотальна конфіскація, а то й просто знищення будь-якого продовольства, саме ці території було оточено військами з метою не допустити порятунку вмираючих людей. Саме тут відбувався геноцид, який принципово відрізнявся від голоду в інших частинах СРСР своїм спланованим характером і масштабом жертв.
Все це добре відомо російським посадовцям, як і те, що трагедія Голодомору визнана злочином геноциду в Україні і багатьох країнах світу.

Однак Росія досі не визнала злочину геноциду, а її посадовці дозволяють собі робити заяви, що паплюжать пам'ять наших замучених голодом співвітчизників.

Ми закликаємо дипломатію Російської Федерації припинити аморальну протидію міжнародному визнанню Голодомору 1932-33 років геноцидом українського народу. Приєднання Російської Федерації до числа країн, які визнали Голодомор геноцидом піде лише на користь справі посилення добросусідських відносин між українським та російським народами.

Голова Народного Союзу «Наша Україна»

В’ячеслав Кириленко»


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.