Московські маріонетки планують широкомаcштабну пропагандистську акцію. Мета - посіяти паніку

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 12.03.2008 16:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4772

Партія регіонів готує широкомасштабну спеціальну дезінформаційну кампанію, скеровану на роздмухування інфляційних процесів. На цю “благородну справу” планується витратити десятки мільйонів доларів.

Про це повідомила прес-служба БЮТ, посилаючись на достовірні джерела.

За такі гроші політтехнологи Партії регіонів пропонують цілий серіал із «рекламних роликів», які б масово розміщувались на основних телеканалах країни. В телероликах подаватимуться перебільшені твердження щодо інфляційних процесів, а, за одним із сценаріїв, взагалі міститимуться заклики скуповувати харчі та інші товари повсякденного вжитку.

У Блоці Юлії Тимошенко мало б переймалися цими планами Партії регіонів, якби невільними заручниками такої чорної пропаганди не ризикували б стати наші співвітчизники, оскільки подібного ґатунку спецоперації є одним з інструментів, що підстьобує ціни.

Уряд Юлії Тимошенко готовий сприймати будь-яку критику (а особливо буде вдячний за конструктивну), яка йде від суспільства, експертного середовища. Разом із тим він не збирається вислуховувати звинувачення від Віктор Януковича та його колег, які, будучи при владі, проґавили стрибок цін. Свій перший інфляційний рекорд десятиліття Янукович поставив в 2004 році, а минулого року перевершив сам себе і залишив країну з інфляцією в 16,6%. Більше того: темпи інфляції четвертого кварталу в річному вимірі сягнули 30 відсотків! З таким результатом не повчають наступників, а лише каються за скоєне.

Замість післямови. Дехто у правоохоронних органах, зокрема у ГПУ та СБУ, як на наш хлопський розум, не сповна розуміє, що таке демократія, та що таке опопзиція. Бо демократія - це далеко не безвідповідальність і безкарність, а опозиція - не індульгенція.

Вже давно стало помітно неозброєнним оком, що дії прокремлівської ПР виходять далеко за межі чинного законодавства, більш того, під дахом політичної партії ведеться планомірна та систематична підривна діяльність проти України на користь іноземної держави.

І цього не помічає хіба що сліпий та правоохоронці на чолі із Президентом Ющенком, який, із якогось дива, вважає себе їхнім начальником.

Персонально для Віктора Андрійовича, якого ми, виборці, найняли на якийсь час бути Главою держави, пояснюємо, що правоохоронці мають керуватися лише законом, а не тим, як його розуміє тимчасовий очільник держави чи його канцеляристи. В тому полягає принципова різниця. Більш того, ми нахабно нагадуємо всенародно обраному, що за злочинну бездіяльність посадової особи, яка мала наслідком суттєву шкоду для суспільства, наступає кримінальна відповідальність.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.