У Льоні Космоса цинічно фальсифікують судові рішення. Під патронатом гаратна?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.03.2008 13:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4781

Рішення Радивілівського райсуду Рівненської області щодо скасування рішення з'їзду БЮТ про припинення повноважень депутатів Київради є підробним.

Про це сказав народний депутат від БЮТ Андрій Портнов, посилаючись на офіційне повідомлення Апеляційного суду Рівненської області.

"Такого рішення в природі не існує. Його і не було. Воно підроблене, в тому числі підроблена печатка", - сказав він.

"Це означає, що державний виконавець управління юстиції, а також посадові особи Київради, які розпочали сесію на підставі цього рішення, переїдуть жити в слідчий ізолятор", - зазначив Портнов.

За його словами, БЮТ ініціюватиме порушення низки кримінальних справ, як за фактом протиправних дій так і проти конкретних осіб, що їх вчинили.

Крім того він нагадав, що в такому разі всі рішення Київради від 13 березня є незаконними.

"Ми виходимо з того, що сесії Київради сьогодні не було", - наголосив він.

Як повідомлялося раніше, вчора уряд офіційно звернувся до Президента Віктора Ющенка із поданням про звільнення із займаної посади голови столичної міськдержадміністрації Черновецького за численні порушення законів та Конституції України.

Натомість, глава Секретаріату Віктор Балога вчора публічно заявив, що Президент не має права звільнити Черновецького, оскільки той абсолютно чистий перед Законом. «Нині столичний керівник перед законом чистий і, наскільки мені відомо, Генпрокуратура не має до нього претензій». - уточнив Балога.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.