Серед коаліціянтів також є активісти “друзів Космоса”

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.03.2008 13:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4782

На наступному тижні нардепи не поспішатимуть позбавляти столицю від космічного мера. В депутаських рядах в нього є подєльнікі.

Народний депутат, член депутатської групи «Народна самооборона» Володимир Ар’єв сумнівається, що наступного пленарного тижня питання щодо проведення дострокових виборів мера Києва і Київради буде внесене до порядку денного Верховної Ради.

Володимир Ар’єв пов’язує це з тим, що Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк належить до тієї групи осіб, які “не горять бажанням прибрати Леонід Черновецького з посади мера”.

Він також висловив сумнів, що в разі розгляду цього питання в парламенті за ухвалення постанови про проведення дострокових виборів місцевої влади проголосують всі без винятку члени НУ-НС. “Осіб 15 максимум можуть не проголосувати”, - сказав він.

Ар’єв наголосив, що зараз необхідно проводити консультації з фракціями Партії регіонів, КПУ та Блоку Литвина щодо підтримки відповідної постанови. Народний депутат висловив припущення, що частина фракції Партії регіонів може підтримати цю постанову, оскільки голова київського осередку цієї політичної сили Василь Горбаль “налаштований жорстко по відношенню до Черновецького”.

“Сьогодні практично всі політичні сили розуміють, що в Києві відбувається правове та корупційне свавілля та розграбування міста”, - сказав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.