Прогресивно-соціалістичний депутат виявився злочинцем, який був у бігах

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 13.03.2008 15:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4785

Міліція затримала депутата Сакської районної ради Криму Теймураза Татарашвілі, який в 90-і роки скоїв втечу з місць позбавлення волі.

Про це повідомив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль.

За його словами, на початку 90-х років ця людина була засуджена в Криму за вимагання і розбійні напади до 8 років позбавлення волі. Але у 1993 році Татарашвілі втік з-під варти, змінив прізвище на Таташвілі.

Як зазначив Москаль, у 2006 році зазначений громадянин був засуджений умовно одним із судів міста Севастополя за вимагання і взяття заручників.

Як додав народний депутат, Татарашвілі, обіймаючи посаду депутата Сакської райради, входив до Блоку Наталії Вітренко, «і є правою рукою відомого кримінального авторитета, депутата кримського парламенту Олександра Мельника».

За словами Москаля, наразі Татарашвілі заарештований «і буде відправлений для відбуття покарання, а також буде порушено кримінальну справу за втечу».

При цьому депутат зауважив, що не виключає, що також буде вирішуватися питання про відміну вироку одного із судів Севастополя, який виніс Татарашвілі м’який вирок, не врахувавши, що ця людина була засуджена раніше за тяжкий злочин.

Від “Аратти”: як легко, виявляється, будь-якому злочинцеві стати виразником народних інтересів! Чи слід дивуватися, у такому випадку, що двічі судимий Янукович не тільки є лідером цілої політичної партії, а й двічі очолював український уряд.

І в якій оце країні ми живемо?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.