Тимошенко сподівається, що у столиці скоро будуть вибори

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 14.03.2008 15:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4792

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко наполягатиме, щоб у вівторок, 18 березня, парламент проголосував за призначення дострокових виборів мера Києва та Київської міської ради.

Про це вона заявила у п’ятницю на прес-конференції.

За її словами, це може бути або закон, або постанова, яка передбачатиме проведення дострокових виборів через 45 днів після прийняття подібного документу.

При цьому Юлія Тимошенко вважає, що поки демократична коаліція не проголосує за це питання, доти своїх обіцянок перед киянами вона не виконає. “Я сподіваюсь, що все ж таки демократична коаліція віддасть всі без винятку голоси за дострокові вибори мера Києва і Київради”, - додала Юлія Тимошенко.

Окрім цього, Юлія Тимошенко вважає, що рішення про відсторонення Леоніда Черновецького на 15 діб від виконання обов’язків мера на період роботи відповідної слідчої комісії є “символічним”.

“Єдине, що тішить, що в цю комісію не включили Черновецького й Довгого, а так всі інші там є”, - зауважила Прем’єр-міністр.

За словами Юлії Тимошенко, “якщо через 10 днів ця комісія заявить, що в Україні і в Києві корупції немає, це буде аналогічно тому, як колись заявляли, що в Радянському Союзі немає сексу”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.