Влада відзвітувала про вбивство Гонгадзе

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 15.03.2008 17:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4795

Апеляційний суд Києва визнав винними трьох колишніх співробітників Міністерства внутрішніх справ у скоєнні вбивства журналіста Георгія Гонгадзе і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі строком від 12 до 13 років.

Відповідну ухвалу суду сьогодні, в суботу, оголосила колегія суддів Палати з кримінальних справ Апеляційного суду м.Києва на чолі із головуючою на судовому засіданні суддею Іриною Григорьєвою.

Обвинуваченому Валерію Протасову суд призначив покарання у вигляді 13 років позбавлення волі, Олександру Поповичу і Валерію Костенку – по 12 років позбавлення волі.

Як наголошується в судовому вироку, ця ухвала може бути оскаржена в касаційному порядку у Верховному Суді протягом місяця.

Водночас ще один обвинувачуваний – колишній керівник цього ж Департаменту МВС Олексій Пукач – знаходиться в розшуку.

Від “Аратти”: “кінці у воду” - саме такі асоціації викликає у нас закінчення цього, втаємниченого від громадськості, судового процесу.

І навіть зараз, коли пролунав вирок особам, визначеним судом у якості вбивць журналіста, ми так і не отримали жодної відповіді на питання: якою такою таємницею державного значення володів убитий журналіст, що судовий процес потрібно було ховати за завісу таємничості?

А може уся ця “страшна таємниця” полягає в тому, що влада, яка по-звірячому убила нашого колегу, продовжує ретельно приховувати справжніх убивць, які ще неодноразово робитимуть свою справу?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.