Нардепи помітили, що Харковом керує кримінальний авторитет. Як кажуть, краще пізно...

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.03.2008 16:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4809

Нардепи узялися за керівництво Харкова тому, що неодноразово судимий Гепа, після обрання у керівництво міськради, на шлях виправлення не став.

"Харковом сьогодні керує кримінальний авторитет, і це ненормально. Є встановлений законом порядок проведення слідчих дій, і якщо кожну слідчу дію виносити на розгляд парламенту, то це буде занадто", - сказав народний депутат від фракції НУ-НС Юрій Кармазін, коментуючи відхилення парламентом пропозиції запрошення на пленарне засідання 20 березня 2008 р. Генерального прокурора України та Голови Служби безпеки України для звіту про розслідування по Харкову.

"Не можна красти землю, бюджетні кошти, не можна брати хабарі, навіть якщо ти мер або секретар міськради. Заяви, які лунають від мера і секретаря Харківської ради, перевіряються. За ними буде прийнято відповідні рішення, і коли все це буде зроблено, я перший виступатиму за заслуховування звіту Генпрокурора", - підкреслив Кармазін.

"Поки що всі повідомлення лунають зі ЗМІ. А начальник слідчого відділу Служби безпеки говорить про те, що йому треба вилучити певні документи, і йому їх не надають - це приклад тих самих дій, які були із боку мера Черновецького, коли він не допустив комісію уряду і тим самим не виконав рішення вищого органу виконавчої влади.

Добкін вирішив, що йому також можна нехтувати законом, а це не можна ні Добкіну, ні Черновецькому, ні будь-якому іншому чиновнику", - сказав Юрій Кармазін.

Як повідомлялося раніше, вчора слідчі СБУ у порядку процесуальних дій у розслідуванні кримінальної справи із розкрадання громадських коштів і майна у особливо великих розмірах здійснили виїмку речових доказів у справі. При тому секретар міськради неодноразово судимий Кернес, відомий серед криміналітету під поганялом Гепа напагався чинити опір діям слідчих.

Сьогодні лідер ПР Янукович, членом якої є Гепа, офіційно заявив, що організує масові акції протесту громадян.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.