Отакої! Балога публічно кришує кримінального авторитета Гепу і його подєльніка Допу

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.03.2008 17:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4810

Дії співробітників Служби безпеки України стосовно посадовців Харківської міськради можуть спричинити серйозні політичні протистояння всередині місцевої влади, загрожують перенесенням напруги з регіонального на центральний рівень.

Так Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога прокоментував вчорашній інцидент у Харкові між працівниками СБУ та керівництвом міської Ради., повідомляє прес-служба

«Створено ще одне вогнище дестабілізації політичної ситуації. Харківські події можуть бути використані з різними цілями - від гучних спекуляцій до розладу роботи органів влади». - сказав він.

Керівник президентського Секретаріату відзначив, що харківський конфлікт вже перетворюється на привід для чергового блокування роботи Верховної Ради. Це матиме негативні наслідки, особливо з огляду на необхідність прийняття парламентом важливих законопроектів.

«Рада після тривалої перерви все ж запрацювала. Не варто шукати ще одну підставу для появи в сесійній залі нових кульок і барикад біля президії». - сказав Балога.

Балога висловив сподівання, що керівництво Служби безпеки ретельно вивчить всі обставини подій у Харківській міськраді і доповість про них Президентові.

«Глава держави вимагає від СБУ діяти так, щоб не допустити розладу в роботі міської влади Харкова. Президент наголошує на необхідності суворого дотримання законодавства і процесуальних норм», - заявив керівник Секретаріату.

При тому, очільник Секретаріату Президента не уточнив, як саме практично реалізувати виборчу обіцянку Презудента Ющенка виборцям, яка звучала так:«Бандити будуть сидіти у тюрмах!», якщо кожен технічний працівник апарату гаранта буде оцінювати дії правоохоронців та втручатися у них, порушучи вимоги закону.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.