Дежа-вю

Автор/джерело -  © «Українська правда»



Дата публiкацiї - 11.07.2006 20:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=482

Єхануров і Чорномирдін привітали Мороза в кращих традиціях СРСР.

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров привітав Олександра Мороза з обранням головою Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

"На цій відповідальній посаді ваш величезний політичний і життєвий досвід, організаторський талант і високий професіоналізм слугуватимуть зміцненню української державності, розвитку парламентаризму, сприятимуть об'єднанню суспільства, соціально-економічному й духовному зростанню України та поліпшенню добробуту людей", - зазначив Єхануров.

Водночас митрополит Київський і Всієї України, предстоятель української православної церкви Московського патріархату Володимир побажав Морозу "божої допомоги у трудах, мудрості та натхнення для нових звершень на благо нашої держави".

Вітальні листи й телеграми надійшли також від голови Верховного Суду Маляренка, в.о. голови Конституційного Суду Євграфова, голови Вищого Господарського Суду Притики, заступника Генпрокурора Корнякової, голів в АР Крим, обласних і районних адміністрацій.

Також Мороза привітали "голови обласних і районних рад, мери міст, ветерани Великої Вітчизняної війни, творчі колективи, директори заводів і голови правління концернів, організацій, установ, підприємств, а також спортсмени, товариші, осередки СПУ, різні політичні партії".

Крім того, Мороз отримав вітання від голови Державної Думи Росії Гризлова та голови Рахункової Палати Росії Степашина.

Посол Росії Віктор Чорномирдін привітав нового голову Верховної Ради і висловив впевненість, що великий досвід його парламентської діяльності і організаційний талант "сослужат добрую службу народу Украины".

На ім'я керівника українського парламенту надійшли також вітання від голови Верховної Ради Придністровської Молдавської республіки Шевчука, посла Туреччини Ердогана Ішджана, депутатів Державної Думи Росії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.