ЦВК врешті зареєстрував БЮТівців

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 24.03.2008 16:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4825

Центральна виборча комісія зареєструвала 14 депутатів Київської міської ради від Блоку Юлії Тимошенко замість депутатів, повноваженнях яких було припинено через перехід до інших фракцій.

За це рішення проголосувало 9 членів ЦВК із 13 присутніх. Утримались Андрій Магера, Тетяна Лукаш, Михайло Охендовський і Тамара Астахова.

Згідно з рішенням, депутатами Київради від БЮТ зареєстровані: Сергій Щерба, В’ячеслав Мусієнко, Іван Дудник, Ярослава Блонська, Володимир Кобелев, Валентин Бродовський, Олександр Ткаченко, Геннадій Магнар, Василь Товстий, Федір Сабровський, Сергій Развадовський, Василь Глбоза, Герман Волга та Григорій Костицький.

До цього цих депутатів було визнано обраними на виборах до Київради.

Також було визнано обраним Ігоря Гущина, однак ЦВК поки що не зареєструвала його.

Як повідомлялося раніше, 2 червня 2007 р. на міжпартійному з’їзді виборчого блоку політичних партій «Блок Юлії Тимошенко» було прийнято рішення про дострокове припинення повноважень 15-ти депутатів Київради, що були обрані за виборчим списком БЮТ: Андрія Андрюшкіна; Андрія Артеменка; Віталія Бабака; Миколи Бойчука; Михайла Бродського; Олександра Данилова; Олександра Драпія; Олексія Євлаха; Світлани Зоріної; Андрія Іванова; Олексія Кривошипіна; Леоніда Крючкова; Віктора Манжури; Олександра Притики та Олександра Свериуса.

ЦВК декілька разів намагалась зібратись на засідання, щоб розглянути питання щодо визнання обраними депутатів Київради від БЮТ, але через відсутність кворуму та підробні рішення суду засідання переносилось.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.