Протеже Балоги, як тільки став політлідером, наїхав на Тимошенко

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 28.03.2008 14:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4859

Лідер партії “Єдиний Центр”, народний депутат від НУ-НС Ігор Кріль стверджує, що Блок Юлії Тимошенко давно співпрацює з СДПУ(о).

Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції, коментуючи висловлювання прем’єр-міністра, лідера БЮТ Юлії Тимошенко в ефірі каналу "1+1" про стосунки з Віктором Медведчуком.

“Це є правда, що СДПУ(о) сьогодні тісно співпрацює з БЮТ”, - сказав Кріль.

Він наголосив, що у деякі регіональні організації СДПУ(о), члени цих організацій уже фактично є членами партії "Батьківщина" і БЮТ. "Тому говорити, що цього процесу немає, було б неправдою, і я дуже вітаю ці слова Юлії Володимирівни, що вона Медведчука починає називати “жертвою кучмізму”. Це перший крок до виправдання її стосунків з Віктором Медведчуком", - сказав Кріль.

Як відомо, вчора, відповідаючи на запитання журналістів про можливість співпраці з екс-главою адміністрації Президента Леоніда Кучми Медведчуком, сказала: «Якщо Віктор Медведчук поїде і підпише геніальну угоду по газу, то я, незважаючи на те, що ми з ним не просто ворогами розійшлися, це не просто опоненти... Я не хочу продовжувати цей логічний ряд... Але якщо він зробить висококласну газову угоду – я йому скажу спасибі, оскільки це треба Україні».

Від “Аратти”: наразі хуторянський закид початківця-політлідера ми вважаємо за холостий постріл, але не такий, як відомий усім із крейсера “Аврора”. Бо той - спричинив криваву трагедію нашого народу.

Тому, ми схильні вважати це - початком фарсу, який затівають, на втіху українцям, певні канцеляристи гаранта.

Принагідно нагадуємо особисто пану Крілю, що нині Віктор Медведчук не тільки зішов із публічної політичної арени, а й є рядовим членом СДПУ(О), яких, у зазаначеній партії задекларовано тисячі. Отже, його особистий вплив на якісь сучасні процеси в Україні, навіть менший, ніж у нардепа Кріля.

Нам не зовсім зрозуміло, що ж саме хотів пан Кріль, вчиняючи гвалт? Просто пропіаритися на відомих призвищах?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.