ЄЦикам наплювати на виборців. Вони хочуть у ширку

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 28.03.2008 15:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4860

Новостворена партія “Єдиний центр” готова до співпраці з Партією регіонів. Бо демкоаліція - не дієздатна.

Про це заявив на прес-конференції член президії партії, народний депутат Віктор Тополов.

За словами Тополова, коаліція демократичних сил на сьогодні є недієздатною.

«Після підписання коаліційної угоди, я як людина вихована виконую те, що закладено в цій коаліційній угоді. Але ми чудово розуміємо, що ні парламент, ні суспільство працювати не може, коли одна людина захворіла, і ми не можемо ухвалити жодного рішення. Це не робота», - заявив Тополов.

Водночас Тополов упевнений, що спільно з Партією регіонів можна зробити багато корисного для суспільства.

«Коли Прем’єром був Янукович, і у нас була з ним бесіда, я йому сказав: Вікторе Федоровичу, все, що буде вами подаватися, те, що йде на користь Україні, я вас підтримуватиму», - розповів Тополов.

«У нас (з Партією регіонів – ред.) є багато речей, які можуть бути спільно реалізовані. Я протягую руку - давайте співпрацювати там, де у нас є спільне», - відзначив Тополов.

Своєю чергою лідер «Єдиного центру» Ігор Кріль підтримав свого колегу по партії: «На сьогоднішній день треба констатувати одне, що коаліція не виконує своїх обов’язків. І ми про це говоритимемо. Це не розшарування - це констатація факту».

Від “Аратти”: як загальновідомо, Президент Ющенко розпустив парламент минулого скликання за політичну корупцію, тобто - за опосередкований і, очевидно, не безкорисний перехід частини нардепів БЮТ і НУ до лав правлячої коаліції, яку в народі одразу ж назвали СРАКА. Нагадаємо, що нардепівські міжфракційні мандри Глава держави публічно називав спотворенням волі виборців, які голосували зовсім не за те.

Спеціально для новоспечених ЄЦівців також нагадаємо, що і Президент Ющенко, і Блоки НУ-НС та БЮТ йшли на дострокові вибори саме під гаслом СТВОРЕННЯ ДЕМОКРАТИЧНОЇ КОАЛІЦІЇ, і ніякої іншої.

Отже, як кажуть у народі: “наша пісня гарна й нова, заспіваймо її знову!”

Принагідно можемо порадити новоспеченим партійцям уважненько подивитися результат минулих виборів, а саме в тій частині, яка визначила долю політичних корупціонерів і зрадників(це теж, до речі, терміни, які публічно вживав Президент Ющенко).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.