Власники супермаркетів пообіцяли уряду не вести цінову війну. Письмово

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 31.03.2008 15:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4868

Уряд і власники мереж супермаркетів підписали Меморандум про співпрацю із урядом Тимошенко, зокрема у частині формування доступних, для населення, цін. А ми подивимося, чого варте їхнє слово.

“Уряд приділяє важливе значення конструктивному діалогу з представниками великих торгових мереж, і робитиме все для того, щоб співпраця між владою та бізнесом була плідною”, - наголосив Міністр економіки України Богдан Данилишин під час зустрічі з представниками роздрібної торгівлі.

За словами Міністра, Уряд відкритий до співпраці та готовий брати на себе певні зобов’язання, які відповідатимуть спільним взаємоприйнятим рішенням.

Відтак, з метою стабілізації цінової ситуації на споживчому ринку країни, забезпечення населення соціально значущими продовольчими товарами за доступними цінами, керуючись основними принципами партнерства бізнесу та влади, відбулося підписання Меморандуму порозуміння між Кабінетом Міністрів України та суб’єктами системи мережевої роздрібної торгівлі.

Від імені Уряду Меморандум підписав Міністр економіки України Богдан Данилишин та уповноважені особи від суб’єктів мережевої роздрібної торгівлі - Асоціація “Національна асоціація розвитку торгівлі та сервісу”, “Фоззі-Груп” (Фоззі, Сільпо, Фора, Бумі-Маркет), “Фуршет”, “Велика кишеня”, “Метро Кеш енд Кері Україна”, “Еко-маркет”, “О’кей”, та “БІЛЛА”.

Крім того, цей меморандум є відкритим для приєднання всіх суб’єктів мережевої роздрібної торгівлі, а також регіональних мереж.

“Ми готові створювати такі умови, які будуть вигідні і взаємоприйнятні для розвитку торгових мереж в цілому, так і розвитку бізнесу, який працює в сфері сільськогосподарського виробництва, та переробки сільськогосподарської сировини”, - резюмував Богдан Данилишин.

В свою чергу представники мережевої роздрібної торгівлі зазначили, що вони готові до відкритого та конструктивного діалогу з владою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.