Олександр Омельченко позмагається із Космосом самостійно. Луценко - не проти

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 31.03.2008 15:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4869

Колишній мер Києва, народний депутат України, член депутатської групи “Народна самооборона” Олександр Омельченко для участі в позачергових виборах депутатів Київради створить власний політичний проект.

Про це виданню заявив лідер «Народної самооборони», міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

«На виборах депутатів Київради Олександр Омельченко буде висувати свій блок або свою партію», – сказав він.

За інформацією ЗМІ, Омельченко офіційно оголосить про намір брати участь у виборах депутатів Київради, а також представить журналістам своїх нових партнерів у середу, 2 квітня.

Вірогідно, що на це рішення могли вплинути, серед іншого, останні результати соцопитувань, за якими Омельченко, який пройшов у Верховну Раду 2007 року як безпартійний представник «Народної самооборони», має підтримку 10 відсотків киян.

«Я вважаю, що Олександр Омельченко має і моральне, і політичне право йти на вибори в Київраду окремо від нас. Така стратегія вигідна для перемоги над командою Леоніда Черновецького», – заявив Юрій Луценко. На його думку, у ході виборчої кампанії «Народна самооборона» і політична сила Омельченка, яка поки що не має назви, не будуть конкурувати між собою.

«Омельченко йде на вибори, оскільки ми не маємо наміру віддавати його електорат у безроздільне змагання купівельних можливостей Партії регіонів і комуністів», – підкреслив лідер «Народної самооборони».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.