Прем'єр Тимошенко власноруч очищатиме столицю від корупції

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 1.04.2008 17:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4884

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко має намір брати участь у сесіях Київради по завершенні дострокових виборів у столиці, оголошених Верховною Радою.

Про це Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті Міністрів.

«На сесії Київради, якщо це будуть знакові питання, я обов'язково буду, тому що столиця – це сьогодні найгірший показник того, як може працювати корупція. І з іншого боку, я хотіла б продемонструвати, що з Києва може початися масштабне очищення від корупції для всієї країни», - сказала Тимошенко.

За її словами, депутатський мандат Київради не завадить їй продовжити роботу на посаді прем'єр-міністра. «Можливо, це ще більше посилить зв'язок у роботі уряду та міської ради Києва», - додала вона.

Прем'єр також повідомила, що в разі потреби на час виборчої кампанії вона може взяти відпустку. «Якщо за законом потрібно буде на цей період узяти відпустку, я в цей період не одержуватиму заробітну плату», - уточнила Тимошенко.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Тимошенко заявила про намір очолити список кандидатів у депутати Київської міської ради від БЮТ.

Черновецький нещодавно заявиви, що вважає Тимошенко найнебезпечнішим конкурентом на дострокових виборах у столиці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.