Істерія “Антината”. Московські маріонетки завтра улаштують проплачені масовки, типу протест

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 2.04.2008 14:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4890

3 квітня о 17:00 Партія регіонів проведе антинатовські мітинги у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську, Одесі, Запоріжжі й Севастополі.

На центральних площах міст виступатимуть представники Партії регіонів, які висловлять свою позицію щодо наміру української влади втягнути країну до НАТО всупереч волі громадян, зокрема, проти надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО на Бухарестському саміті Північноатлантичного Альянсу, повідомляє прес-служба..

На акції протесту вийдуть 250 тисяч людей.

Учасники мітингів в різних містах зможуть спілкуватися між собою за допомогою телемостів.

Фінальною частиною акції стане виступ у Києві Лідера Партії регіонів Віктора Януковича, який зможуть побачити в інших містах проведення мітингів.

Замість післямови. Як бачимо - масовка запланована із неабияким розмахом. І, без сумнівів, коштує не дешево. Питання тільки в тому, хто замовляв музику, тобто платив гроші.

Втім - не важко здогадатися, чиї саме національні інтереси відстюють в Україні "оППозиціонери", об'єднані спільною схильністю до клептоманії.

Питання тільки в тому, коли українська влада почне відрізняти демократію та її цінності від відвертої діяльності на користь третіх держав, які здійснюються організованою групою під дахом політичної партії чи іншої організації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.