Хто замовляє “Антинату” - відомо геть усім

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 2.04.2008 15:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4892

Регіонали виконують чітке політичне замовлення іноземної держави.

"Регіонали" мусять прозвітувати перед Білокам’яною, наскільки активно вони включилися в підтримку позиції Росії стосовно приєднання України до ПДЧ. Одним із елементів цього звіту й є масові проплачені акції", - сказав народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Володимир В'язівський, коментуючи так звані акції протесту.

"Партія регіонів отримала наказ і чітко його виконує у парламенті, а під час Бухарестського саміту буде намагатися продемонстурвати "настрої населення". Я думаю, це одна з умов, бо якщо Росія має можливість із позиції сили розмовляти з деякими європейськими країнами, то не дивно, щоб на підтримку російської позиції відповідні політичні сили "виступили" і в Україні ", - підкреслив депутат.

На його думку, мітингувальники прийдуть на майдан не за ідею, а виключно за гроші. "Більшість людей зараз не цікавить проблема НАТО. Я побував у своєму окрузі на Львівщині й можу сказати, що перед громадянами зараз стоїть чимало соціальних викликів, які для них важливіші, аніж питання приєднання до НАТО у якійсь далекій перспективі. Я почув чимало думок про те, що влада мусить сама розібратися, яка система безпеки для нас більш економічно вигідна, а політики повинні займатися створенням умов для нормального життя громадян", - сказав Володимир В'язівський.

Як повідомлялося раніше, Партія регіонів оголосила про масові акції протесту проти приєднання України до ПДЧ у кількох містах, які будуть проведені 3 квітня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.