У Москві попустило. Відтермінування ПДЧ для України подають як перемогу

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 3.04.2008 16:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4894

Глава міжнародного комітету Державної Думи Костянтин Косачев виразив задоволення у зв’язку з рішенням Бухарестського самміту поки не надавати План дій щодо членства (ПДЧ) в НАТО Україні і Грузії.

«Те, що сьогодні не прийняте це рішення, свідчить про те, що в НАТО зберігаються здорові сили, які в змозі дати тверезі оцінки важливості контактів між альянсом і Росією», – сказав Косачев.

Російський парламентарій підкреслив, що «той факт, що Німеччина, Франція і ряд інших європейських держав, на відміну від США, виступили проти поспішності в наданні ПДЧ Україні і Грузії, свідчить про їх відповідальність і готовність підтвердити важливість збереження нормальних контактів з Росією

Як повідомлялося раніше, сьогодні стало відомо, що розгляд питання про приєднання України і Грузії до ПДЧ перенесено на грудень цього року.

Втім, заперечень, як таких, проти приєднання до ПДЧ України - ніхто із членів Альянсу не висловлював, як і того, що зазначене відтермінування пов'язане із позицією Росії.

Нагадаємо, що аналогічна істерія у Москві спостерегалася під час вступу до НАТО країн Балтії, однак, тоді репетуванням із Москви ніхто не переймався.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.