Клоунада від оППозиції стала доступна кожному виборцеві

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 3.04.2008 16:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4895

У Києві антинатівський концерт російських гастролерів не створив ажіотажу. Навіть перспективою послухати виступ Януковича із живим звуком.

“Якщо немає аргументів, то лишається клоунада”, - сказав народний депутат від фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” Володимир Ар’єв, коментуючи проведення сьогодні акцій протестів Партії регіонів проти НАТО, зокрема, мітингу-концерту на Майдані незалежності.

Він зауважив, що “таку ж клоунаду ми спостерігали у Верховній Раді, коли “регіонали” надували кульки”.

“Серйозних аргументів проти приєднання України до ПДЧ Партія регіонів не має, - підкреслив Ар’єв. – Ті гасла, які вони виголошують на своїх антинатовських мітингах, не є аргументами. А діяти за принципом “сам дурак” – не гідно для серйозної політичної сили”.

“Якщо мітингувальники не знають іншої тактики поведінки, окрім хамської, - про що свідчить інформативний супровід акції - то це характеризує їх лише з негативної точки зору і не здобуде в громадськості підтримки їхньої антинатовської позиції”, - зазначив народний депутат.

За його словами, “люди вже зробили для себе висновки, що це – “горлопани”, які не здатні на аргументовані й серйозні дискусії”.

“Нехай собі повеселяться, головне – аби не засмічували місто", - сказав депутат.

Як повідомлялося раніше, сьогодні регіонали проводять у столиці та декількох містах України проплачені масовки - типу акції протесту громадян проти НАТО.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.