Тимошенко віддає клептоманів Рудьковського ГПУ

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.04.2008 13:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4932

Уряд направить до Генеральної прокуратури матеріали перевірки Контрольно-ревізійного управління щодо “Укрзалізниці” та “Автодору”.

Про це Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила сьогодні на засіданні Уряду.

За її словами, матеріали перевірки засвідчили про мільярди гривень, втрачені бюджетом через зловживання у цих структурах.

Юлія Тимошенко заявила, що якщо в країні є Генеральна прокуратура, то вона має звернути увагу на масштабні зловживання. “Зловживання такого масштабу, що це має стати публічним процесом, який покаже, що зробили з країною”, - сказала прем’єр-міністр.

Серед наймасштабніших порушень Юлія Тимошенко назвала значне заниження тарифів на вантажні перевезення, розрізані на брухт автовокзали, закупівля, за завищеними у 20-30 разів цінами, товарів та послуг. Прем’єр-міністр підкреслила, що внаслідок цих порушень зруйновані фонди “Укрзалізниці” та втрачено кошти для ремонту колій та рухомого складу залізниці.

Юлія Тимошенко заявила, що всі матеріали, які розмістили на 1671 сторінці, будуть направлені до Генеральної прокуратури і вона особисто контролюватиме ці справи.

“Це історія злочинів попередньої влади тільки в “Укрзалізниці” і в “Укравтодорі” - мільярди. Але ми ще абсолютно не досліджували порти й нафтогазову галузь, і колосальну кількість напрямків, що знаходиться в системі вивчення. Але те, що в нас зараз є, - це, я переконана, увійде до історії, як не можна робити політику і владу в Україні. Я хочу сказати, що при владі в цьому секторі були хабарники й злодії, інших там просто не було”, - заявила Тимошенко.

Замість післямови. Між тим, колишні урядовці, які, за документами КРУ, очолювали розкрадання України, нині сховалися за депутатськими привілеями і благополучно бавляться у оППозицію: надувають кульки, блокують роботу парламенту, улаштовують шоу-масовки на замовленя іноземних держав.

І все, зазначимо, - абсолютно безкарно. Навіть із чуйним ставленням і розумінням від канцеляристів гаранта. А може й його самого.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.