СДПУ(О) позмагається за депутатство у Києвраді і підтримає мера від СПУ

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.04.2008 14:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4934

На ХІV конференції Київської міської організації СДПУ(О), ухвалено рішення про участь у виборах міського голови та до Київської міської ради.

Про це повідомила прес-служба.

Учасники партійної конференції затвердили список кандидатів у депутати міськради та виборчу програму, з якою київські об’єднані соціал-демократи підуть на вибори і яка називається: "СДПУ(О) за соціальну безпеку киян".

Рішенням конференції список кандидатів у депутати Київради очолив голова СДПУ(О) Юрій Загородній. Крім нього, до першої п’ятірки увійшли також Сергій Медведчук, Ігор Шурма, Олексій Мустафін та Володимир Воюш.

Делегати конференції, розглядаючи питання щодо кандидата на посаду міського голови, погодилися з рішенням Політбюро партії про підтримку кандидатури секретаря СПУ, голови Української Спілки ветеранів Афганістану Сергія Чевонописького.

Виступаючи перед делегатами конференції, Голова СДПУ(О) Юрій Загородній наголосив, що цим кроком об’єднані соціал-демократи підкреслюють свою позицію і послідовність щодо процесу об’єднання лівих та лівоцентристських політичних сил, бо саме таке потужне об’єднання партій з близькою ідеологією має шанс успішно протистояти диктатурі різнокольорового лібералізму.

Присутній на конференції Сергій Червонописький виступив перед делегатами. "Міський голова, перш за все, повинен бути організатором, вміти сформувати справжню команду фахівців, з яких кожен буде займатися вирішенням покладених на нього завдань", - сказав він.

Наразі, соціологічні дослідження показують, що у соціалістів, шанси потрапити до столичної мерії, - скоріше примарні, ніж реальні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.