Істерія “Антината”. НАТО вимагає від Росії конкретизувати погрози Лаврова

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 10.04.2008 11:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4939

НАТО чекає від Росії роз`яснень з приводу того, які саме заходи влада РФ має намір застосувати, щоб не допустити вступу до альянсу України і Грузії, про що заявив у вівторок міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.

"Російський уряд не дав пояснень щодо того, що мав на увазі пан Лавров під фразою "всі заходи", - сказав офіційний представник НАТО Джеймс Аппатурай журналістам, відповідаючи на питання про відношення альянсу до висловлювань глави МЗС РФ на цю тему.

Він нагадав, що рішення учасників Ради НАТО на вищому рівні 2-4 квітня в Бухаресті відносно України і Грузії було дуже ясним: вони будуть прийняті до альянсу. По словах Аппатурая, двері НАТО залишаються відкритими для нових членів, і саме союзники вирішуватимуть, кого вони мають намір прийняти до альянсу.

А тим часом у Москві не припиняєтся антиукраїнско-натівська істерія.

Вчора у прямому ефірі "Російська служба новин" глава думського Комітету у справах СНД і зв'язкам із співвітчизниками Олексій Островський заявив, що у разі вступу до НАТО України, Росія має всі законні підстави для анексії Криму.

"У разі форсованого вступу України в НАТО, Росія може підняти питання про приналежність Криму. Російська Федерація має правові підстави повернутися до перегляду тих угод, які були досягнуті при Хрущові", - сказав парламентарій.

Він також зазначив, що Росії необхідно "більше вкладати гроші у політиків і партії", що підтримують Москву, тим самим фактично підтвердивши, що КПУ, ПР та інші проросійські політичні організації фінансуються з-за кордону.

Ба більше! Островський запропонував, щоб російські бізнесові структури відверто купували українських громадан, типу повертаючи їхні заощадження в Ощадбанку (до речі, вкрадені Москвою за сприяння українського керівництва).

Островський також зазначив, що російському уряду треба збільшити фінансування медіа, які ведуть пропагандистську діяльність в їхніх інтересах на території України.

Замість післямови. Чинне законодавство категорично забороняє існування політичних партій та організацій, які фінансуються з-за меж України.

Між тим, як бачимо, українське державне керівництво, перебуваючи у полоні комплексу меншовартості, відверто бреше народові, тобто нам, виборцям, називаючи ці маріонеткові утворення Москви "опозицією".

Відтак, виникає питання: якому НАТО чи іншій організації колективної безпеки потрібна країна, де законна влада не в стані підвестися із колін та виконати вимоги власного ж законодавства?

За матеріалами російських інформагенцій


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.