Істерія “Антината”. МЗС Росії офіційно підтвердив слова Путіна про анексію українських територій

Автор/джерело -  © News.ru



Дата публiкацiї - 11.04.2008 17:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4947

Офіційний представник МЗС РФ Михайло Каминін підтвердив слова Президента Путіна про анексію Росією території суверенної держави Україна у разі приєднання її до ПДЧ НАТО.

Москва вважає наближення військового блоку НАТО до кордонів Росії прямою загрозою безпеці країни, заявив в інтерв'ю офіційний представник МЗС РФ Михайло Каминін у зв'язку з майбутнім візитом до Москви глави МЗС України Володимира Огризка.

15 квітня 2008 року Міністр закордонних справ України Володимир Огризко прибуває до Росії з робочим візитом. Майбутні переговори в Москві стануть продовженням регулярних контактів між іноземними відомствами двох країн.

Наразі, одна з головних проблемних сфер взаємин Москви з Києвом - "це лінія українського керівництва на інтеграцію в НАТО". "Заяви про те, що цей процес не спрямований проти Росії, задовольнити нас не можуть", - заявив Каминін.

Він нагадав, що російська точка зору з цього питання була докладно викладена президентом РФ Володимиром Путіним на квітневому саміті НАТО в Бухаресті і в ході його недавньої зустрічі з американським президентом Джорджем Бушем в Сочі. У разі надання Україні ПДЧ російський лідер погрозив анексувати Крим і Східну Україну. Українські власті відреагували миттєво, виявивши, у свою чергу, бажання повернути собі колишні території УРСР, наприклад, Білгородську область.

У центрі уваги переговорів розділів МЗС в Москві, буде також процес по Чорноморському флоту і Азово-керченська проблематика. До того ж в Москві викликають серйозну стурбованість дії української сторони по дискримінації російської мови, героїзації військових злочинців, що співробітничали з нацистами, розкручуванню теми голодомору 30-х років як "геноциду" українського народу, "війна" з історичними пам'ятниками і могилами радянських воїнів-визволителів, факти переписування загального історичного минулого.

"Ці кроки не відповідають добросусідському і дружньому характеру наших відносин", - заявив в інтерв'ю Каминін.

Від “Аратти”: наразі маємо відвертість приправлену пропагандистськими побрехеньками.

Відвертість у тому, що на найвищому рівні РФ виношують плани насильницького знищення української державності.

А брехня у тому, що українські державні керівники або державні органи влади жодного разу не висловлювали Росії ніяких територіальних претензій. Не кажучи про те, що жоден російський керівник так і не сформулював, чим саме безядерна Україна загрожує ядерній наддержаві(якою Росія себе вважає).

Хоча нам все це зрозуміло і знайомо. Бо тільки брехнею комуністичне керівництво СРСР завжди виправдовувало свої злочинні дії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.