Столичні перегони. Регіонали обіцяють розвіяти міф Черновецького

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.04.2008 20:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4951

Василь Горбаль, канидат від ПР на посаду столичного голови вважає міфом непереможність діючого мера Черновецького.

Про це повідомила прес-служба.

"Непереможний Черновецький – міф", - сказав Горбаль.

"Ми і в 2006 році були в полоні міфу, що Олександр Омельченко - найкращий мер, і його перемогти не може ніхто. Зараз створюється черговий міф, що перемогти може або Кличко, або що Черновецького взагалі ніхто не може перемогти", - зазначив Горбаль.

"Ми (Партія регіонів) здатні показати достойний результат, можемо вселити ентузіазм в наших прихильників, долучити до наших прихильників більше киян", - впевнений голова столичної організації ПР.

За його словами, Партія регіонів готова до проведення ефективної кампанії, “тим більше, що ми об’єднали зусилля і потенціал київського активу так і активу партії. Я з задоволенням для себе підтримав і Дмитра Табачника, і Інну Богословську”.

Між тим, Горбалю “важко підтримувати формат дискусії, який нав’язується нашими опонентами і здебільшого йдеться про нереальні проекти та нездійснені обіцянки, натомість про актуальні проблеми столиці мало хто говорить”. Він вважає, що в процесі кампанії, коли стане очевидним, хто є реальними кандидатами, “а їх буде набагато менше ніж 150, про яких зараз говорять, тоді можна буде вести предметні дискусії, хто запропонує такий формат і буде для мене найбільш цікавим суперником, хоча при цьому я не відмовляюсь від жодних дискусій чи дебатів, чи то з Віктором Пилипишиним, чи то з Леонідом Черновецьким, коли він буде в настрої”.

Як повідомлялося раніше, на більшість у Київраді розраховує і Дмитро Табачник, який очолює передвибочу кампанію регіоналів у столиці.

Як показали минулі вибори у столичну раду та позачергові вибори до парламенту, більшість киян не поділяє оптимізму ПР на владу у столиці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.