Столичні перегони. Черновецький ревнує Турчинова до столичних смітників

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.04.2008 21:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4953

Як повідомляють депутати Київради від БЮТ, КМДА поширила усне розпорядження блокувати проведення суботників за участі Олександра Турчинова.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ.

Працівники органів внутрішніх справ намагаються залякати людей, які наважилися підтримати акцію БЮТ. У деяких районах людей умовляють не виходити на роботи.

Попри це, Олександр Турчинов взяв участь у першому суботнику БЮТ з прибирання Києва від сміття. Зокрема у Голосіївському районі столиці на території довкола православного храму разом з Турчиновим працювали близько тисячі чоловік.

«Якщо прибирання Києва називають піаром, то такий піар є корисним для Києва, бо чистить і місто, і душу» - заявив майбутній мер, присипаючи землею щойно посаджене дерево.

«У Києві багато проблем, - відзначив Турчинов, - і мені здається, що той, хто претендує на посаду мера, має думати не про те, як поділити землю, а про те, як відремонтувати каналізацію та вивезти сміття».

У суботнику взяли участь кияни-народні депутати України від БЮТ: Андрій Кожем‘якін, Анатолій Семинога, Віктор Уколов та Богдан Губський, які разом з усіма фарбували спортивний майданчик, садили дерева та виносили сміття. Серед працюючих - багато депутатів-бютівців Київради та районних рад міста.

Суботник БЮТ відбувся одночасно у 10 районах Києва. Під час робти у Святошинському районі Олександр Турчинов пообіцяв, що такі роботи триватимуть кожної суботи до Дня Києва, а після обрання його мером - стануть традиційним способом залучення громадськості до очищення міста.

«Ми повинні докласти максимум зусиль, щоб очистити наше місто – це буде найкраща реклама для кожного кандидата», - заявив майбутній мер, закликавши всіх претендентів на голову міста Києва наслідувати його приклад.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.