Калашніков так вибачився перед журналістами, що фактичтино звинуватив їх у провокації проти нього

Автор/джерело -  © ІМІ



Дата публiкацiї - 13.07.2006 20:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=496

Депутат Партії регіонів Олег Калашніков вибачився перед журналістами каналу СТБ, а також перед лідером Регіонів Віктором Януковичем за свою поведінку.

Країна має знати в обличчя своїх героїв!

"Я звертаюсь до вас і приношу глибоке вибачення абсолютно всім журналістам України, які були введені в оману (стосовно інциденту з каналом СТБ)", - заявив він.

"Я приношу вибачення журналістам каналу СТБ заради того, щоб Україна була єдина",- додав він.

За словами регіонала, "події, про які говорять ЗМІ, є провокацією, напевно, комусь не подобається моя активна позиція як громадянина".

При цьому він зазначив, що "шкодує про те, що мої дії наносять шкоду Партії регіонів, яка для мене є життям, честю і совістю". "Я хочу вибачитися перед однопартійцями і в першу чергу перед лідером Партії регіонів Віктором Федоровичем Януковичем, що остання провокація викликала в них почуття, через які я змушений стояти перед вами", - сказав депутат.

Калашніков звернувся до журналістів: "Любі друзі, я ціную вашу працю, я даю слово офіцера, що зроблю все для захисту свободи слова і буду першою людиною, яка захищатиме свободу слова". При цьому депутат сказав, що журналісти подали про нього неправдиву інформацію, однак він не має до них претензій.

"Ситуація, де фігурують моє прізвище і прізвища журналістів мого улюбленого каналу СТБ турбує мене і непокоїть", - зазначив Калашніков.

"Деякі політичні сили хочуть використати ці події для внесення розколу в суспільство, щоб внести недовіру в середовище журналістів, кращих із кращих захисників прав і свобод людини", - додав він.

Свою заяву депутат виголосив в присутності одного з лідерів Партії регіонів Євгена Кушнарьова, який заявив, що після цього "інцидент є вичерпаним". Він додав, що Партія регіонів займатиметься утвердженням свободи слова в Україні. Калашніков вирішив принести свої вибачення на фоні відомої картини в кулуарах парламенту, на якій зображені депутати, що несуть прапор України.

У свою чергу журналістка Маргарита Ситник сказала, що не вважає заяву Калашнікова вибаченням: "Ми не сприймаємо цих слів. Хіба це можна вважати вибаченнями?". Ситник повідомила, що перед цим вона давала свідчення у прокуратурі, вимагаючи порушення проти Калашнікова кримінальної справи за перешкоджання діяльності журналіста.

"Ми вимагаємо, щоб він був позбавлений депутатського мандату", - додала вона.

Журналістка також повідомила, що їй не повернули касету, конфісковану Калашніковим. "Де знаходиться ця касета – невідомо. З неофіційних розмов з членами Партії регіонів я знаю, що касету знищено", - додала вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.