Російський очільник МЗС думає що Путін дружньо казав про УКраїну

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 15.04.2008 15:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4961

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявляє, що на саміті в Бухаресті президент РФ Володимир Путін не говорив нічого, що би зазіхало на суверенітет України.

Про це він заявив за підсумками переговорів з міністром закордонних справ України Володимиром Огризко.

«Переконаний, що ті, хто брав участь в раді Росія-НАТО в Бухаресті, а потім намагався доносити до України свою інтерпретацію того, що говорив російський президент, робив це з негідними цілями. Володимир Путін не говорив нічого, що би зазіхало на суверенітет України», - сказав Лавров.

Створення розділових ліній в Європі контрпродуктивно, відзначив він. «Всі погрози – транскордонні і вимагають об’єднання зусилля всіх основних гравців», - сказав Лавров.

Як повідомлялося раніше, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров підтвердив інформацію про те, що російський президент Володимир Путін говорив з американським президентом Джорджем Бушем про територію України.

Нагадаємо, згідно інформації «КоммерсантЪ», президент Росії Володимир Путін на закритій зустрічі ради Росія-НАТО натякнув, що у разі вступу до Альянсу, Україна може припинити існування як єдина держава.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.